follow us: https://www.linkedin.com/company/inreco-remix-srl

follow us: https://www.facebook.com/Inreco-Remix-Srl-110427430542707 


Stimate Partener,

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu character personal si privind libera circulatie a acestor date , devine aplicabil in toate statele Uniunii Europene.

Ne aliniem prevederilor Regulamentului si consideram ca este momentul potrivit sa va informam ca societatea noastra a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor de contact aflate in baza de date INRECO REMIX SRL, acestea fiind obtinute in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare in calitate de client, furnizor, colaborator, partener sau datorita publicarii lor in medii de informare care au caracter public. Va asiguram ca INRECO REMIX SRL prelucreaza datele personale doar in masura in care exista un temei legal.

Ne dorim sa gasim solutii corespunzaoare pentru orice problema pe care dumneavoastra le ridicati referitoare la prelucrare datelor personale pe care INRECO REMIX SRL le fecueaza si sa continuatm o buna colaborare pe viitor.

In cazul in care nu mai doriti ca datele dumneavoastra decontact (nume, adresa de e-mail si telefon) sa fie pastrate in baza de date a INRECO REMIX SRL, va rugam sa transmiteti o solicitare la adresa inreco@inreco.ro